Φίλοι αναγνώστες

26 05 2011

Ναι, σε εσάς τους 85 περίπου απευθύνομαι. Τους τελευταίους μήνες έχω κουραστεί με το ποδήλατο και λέω να το αφήσω. Επιστροφή στο ΙΧ λοιπόν και αλλαγή πλεύσης του blog…

Εντάξει, μια πλακίτσα έκανα. Όπως φαίνεται το ποδήλατο μου έχει αλλάξει τη ζωή τελείως τα τελευταία χρόνια (προς το καλύτερο πάντα), με τελευταία επίπτωση τη δημιουργία ποδηλατικού online καταστήματος, με τη βοήθεια του κοριτσιού βέβαια.

Κυκλοφορώντας καθημερινά στους δρόμους της πόλης με το ποδήλατο, έψαχνα  πάντα για αξεσουάρ που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν στην καθημερινότητα μου. Φυσικά δεν έβρισκα σχεδόν τίποτα που να απευθύνεται στον ποδηλάτη πόλης, με τον κατάλληλο σχεδιασμό και πρακτικότητα. Από πολύ νωρίς, λοιπόν, ψάχνοντας στο διαδίκτυο άρχισα να προμηθεύομαι αξεσουάρ από το εξωτερικό. Κάποια στιγμή κουράστηκα και αποφάσισα πριν από 7 μήνες περίπου να φέρω αυτά τα προϊόντα στην Ελλάδα.

Τους τελευταίους αυτούς μήνες εργάζομαι ακόμη και στον ύπνο μου για να βρω τα κατάλληλα προϊόντα υψηλών απαιτήσεων και πιστεύω πως τα έχω καταφέρει εν μέρει. Κάπου εδώ ήρθε η ώρα, λοιπόν, μαζί με Roadmovie girl να σας παρουσιάσουμε το online shop Cycle Lovers (το οποίο θα είναι σε λίγες ημέρες κοντά σας).

Ένα online κατάστημα με αξεσουάρ, ρουχισμό και τσάντες για τον καθημερινό ποδηλάτη. Φυσικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος με όλα τα προϊόντα που κρατιέμαι να μην τα πάρω για εμένα. Το μπάτζετ δεν είναι και τρελό για να αρχίσουμε διαφημίσεις δεξιά και αριστερά, οπότε αυτό που θα ‘θελα από εσάς, μιας και κάποια χρόνια τώρα σας διασκεδάζω, είναι να μας προτείνετε στους φίλους και τις φίλες σας.

Το roadmovie φυσικά δεν σταματάει εδώ, θα συνεχίσει να προωθεί όσο μπορεί την ποδηλασία στην πόλη, όπως προσπαθούσε πάντα.

Cycle Lovers online shop (σε λίγες ημέρες κοντά σας) / Cycle Lovers blog / Facebook & Twitter

Καλές βόλτες.


Ενέργειες

Πληροφορίες

3 Σχόλια

26 05 2011
sid4

Καλή άρχη κύριε kowalski.
Όταν το έχεις έτοιμο θα κάνουμε σίγουρα μια αναφορά στο humantrafffic..
και βέβαια να βάλουμε και το link.
Το βλέπουμε.

27 05 2011
snedd

Άντε με το καλό και καλές δουλειές. Θα βοηθήσω όσο μπορώ.

27 05 2011
kowalski

Ευχαριστώ για την υποστήριξη lovers!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s
Αρέσει σε %d bloggers: