Critical Mass Αθήνα (5 Μαίου 2008)

6 05 2008

Η πρώτη μου εμπειρία σε Critical Mass ήταν πάρα πολύ καλή. Όπως το είδα τελικά το Dahon κάνει για πολλές και μεγάλες βόλτες στην Αθήνα, (κάτι για το οποίο είχα μικρές αμφιβολίες εως εχθές).

Η μόνη δυσκολία την οποία αντιμετώπισα και πιστέψτε με ήταν μεγάλη δοκιμασία, ήταν η σέλα. Μάλλον θα πρέπει να προχωρήσω σε άμεση αντικατάσταση της, κάνοντας μια έρευνα αγοράς.

Λοιπόν για το Critical Mass, μαζευτήκαμε περίπου 50 ποδηλάτες κατά τις 19.00. Αξιωματικός της αστυνομίας ήθελε να του πούμε χοντρικά το πλάνο της διαδρομής, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό διότι δεν υπήρχε. Όπως έμαθα και εγώ από τα παιδιά ξεκινάμε και όπου πάνε οι μπροστά ακολουθούν οι υπόλοιποι και κατά τη διαδρομή αποφασίζεται η συνέχεια.

Το αποτέλεσμα ήταν όπως και τις άλλες φορές, μοτοσυκλέτες της αστυνομίας με τη συνοδεία 2 περιπολικών να μας ακολουθήσουν σε όλη τη διαδρομή.

Λοιπόν παρακάτω ακολουθεί η διαδρομή, μην τρομάξετε δεν τρέχαμε ήταν βόλτα και μπορεί να συμμετέχει ο καθένας. Όπως και έγινε δηλαδη ήταν μαζί μας ηλικιωμένη κυρία και παιδάκι.

Χοντρικά η διαδρομή (τις ονομασίες στα στενά δεν τις γνωρίζω)

Σύνταγμα-Φιλελλήνων-αριστερά στο πρώτο στενό-Αμαλίας-δεξιά Βασιλίσσης Σοφίας-αριστερά Β.Κωνσταντίνου-δεξιά στο 2ο φανάρι διασχίσαμε κάθετα τη Μιχαλακοπούλου-δεξία πάλι κάθετα τη Μιχαλακοπούλου και πάλι Β.Κωνσταντίνου-δεξιά Βασιλίσσης Σοφίας-αριστερά Αμαλίας-συνεχίσαμε για Στήλες-δεξιά προς Ακρόπολη (ουπς έκθεση βιβλίου)-αριστερά στο Μετρό και ευθεία κάτω όλη τη Δημητρακοπούλου-αριστερά άνοδος της παράλληλης Δημητρακοπούλου-δεξιά Ζίννη-κάθετα τη Συγγρού-απέναντι στη Φραντζή και δεξία-αριστερά με τις γραμμές του Τράμ-δεξιά όλο ευθέια προς Νέα Σμύρνη όλη την Ελευθερίου Βενιζέλου-δεξιά με τις γραμμές του Τραμ και ο τερματισμός στη μεση της παραλλιακής.

Κάπου εκεί αφού περάσαμε απέναντι άλλοι συνέχισαν προς Φλοίσβο και οι υπόλοιποι διαλυθήκαμε.

Όπως καταλαβαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο δεν τα πήγα πολύ καλά πάνω στο Roo αλλά υπάρχει ένα μικρό δείγμα.


Ενέργειες

Information

Σχολιάστε