Ο ιπτάμενος Σκοτσέζος / The Flying Scotsman

16 01 2009

flyingscotsman-1

Γύρισα σπίτι χθες το βράδυ και μου ήρθε η ιδέα να κάνω άλλη μια προσπάθεια αναζήτησης μιας ποδηλατικής ταινίας. Οι προηγούμενες προσπάθειες μου είχαν πέσει στο κενό, αλλά αυτή είχε αποτέλεσμα. Ανακάλυψα ένα video club στην Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης το Zeppelin. Παίρνω τηλέφωνο το έχει, αμέσως ρωτώ τι χρειάζεται για εγγραφή. Μου λέει Ταυτότητα, Λογαριασμό και 5€? Εγγραφή. Δεν το σκέφτηκα, πήρα τα απαραίτητα και έφυγα.

Αγωνία και, ευχαρίστηση για την πρώτη ποδηλατική μου ταινία κατά την περίοδο της ποδηλατικής μου ζωής (παλαιότερα σαν μη ποδηλάτης είχα δει το Quicksilver).

Φτάνω, δίνω τα χαρτιά και τα 5€ και περιμένω. Κοπελιά, κοπελιά τι έγινε που είσαι; Γαμώτο δεν λειτουργεί το φωτοτυπικό. Πλάκα μου κάνεις, γράψε με το χέρι. Όχι φωτοτυπία πρέπει. Δεν έχεις φαξ, καμία φωτογραφική, της λέω; Το πολυμηχάνημα! Άντε μπράβο. Όχι γαμώτο, δεν τα βγάζει καλά είναι αχνό. Μπαίνω από μέσα πατάω τέρμα το μελάνι, βγάλε τώρα. Θα βγει μαύρο. Δεν θα βγει, βγάλε. Έτοιμος βγήκε.

Σήμερα θα κάνω μια κόπια για να την έχω. Για να θέλω να την έχω είναι βέβαια πολύ καλή. Έχει να κάνει κυρίως με την αγωνιστική ποδηλασία αλλά είναι αληθινή ιστορία και αυτό της δίνει το μεγάλο ενδιαφέρον, περισσότερα στην ταινία.

Είμαι από παλιά σε 5,6 (έχω χάσει το λογαριασμό) video club γραμμένος, αλλά να ζητάνε 5€ για την εγγραφή είναι κάτι καινούργιο.

Εδώ και το εξώφυλλο του DVD για όσους ακολουθήσουν το δρόμο του Ιπτάμενου Σκοτσέζου. Καλό ΣΚ.

flyingscotsman-2


Ενέργειες

Information

Ένα σχόλιο

30 04 2009
chrispen

Σε ευχαριστώ για το link στη σελίδα, είσαι απο τους λίγους που «δανείζονται» εξώφυλλα και παραθέτουν απο που τα βρήκαν.

Σχολιάστε